| Erkend Duurzaam

Autoverhuur van Oijen is onderdeel van Autobedrijf van Oijen B.V. Toyota dealer van het Land van Maas en Waal. Al enkele jaren in het bezit van het certificaat Erkend Duurzaam. Dit is hét bewijs dat Autobedrijf Van Oijen B.V. in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Bovag initiatief
Het certificaat 'Erkend Duurzaam' is een initiatief van Bovag Autodealers. Het stelt dealers die maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu in hun bedrijfsvoering aantoonbaar een warm hart toedragen in staat zich daarmee te profileren. Met behulp van een scan bestaande uit 42 vragen op het gebied van bedrijfsvoering, inkoop, communicatie, personeel, verkoop en financiën wordt in kaart gebracht in hoeverre de bedrijfsvoering duurzaam is. Autobedrijf Van Oijen B.V. is hiervoor met vlag en wimpel geslaagd, met name op de onderdelen als: bedrijfsvoering en personeel worden hoge punten gescoord.

Duurzaamheid in praktijk
Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Autobedrijf Van Oijen B.V. heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld voornamelijk stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Hetzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. Ook in de werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.

Showroom en verkoop
Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. Te denken valt aan de energie zuinige modellen die Toyota levert, zoals de Yaris hybrid en de Prius plug-in. Autoverhuur van Oijen maakt hier dankbaar gebruik van.  

Wilt u meer informatie, bel 0487 59 13 74. Maar u kunt ook het contactformulier invullen, klik HIER.

van Oijen autoverhuur bovag erkend duurzaam bovag